Изделия от масив

Дървесината намира широко приложение в бита на хората от дълбока древност и е универсален материал за задоволяване на различни потребности, както в естествен вид, така и след преработване. Пътят до красивото изделие или мебел е дълъг, но крайния резултат пълни очите и топли душата!

За срещи с приятели и отдих в парка, градината, край басейна специално създаваме изделия и мебели от масивна дървесина – перголи, беседки, маси, пейки, цветарници, огради, обшивки, облицовки, стълби, сценични подиуми.

Изделия от ламинирани плоскости

Залагаме на плоскости с дебелина не по-малка от 18 мм, което гарантира здравина, издържливост и качество на изработените в нашата фабрика мебели.

Поставяме силен акцент върху качеството на продукцията на разумни цени!

Удобство, уют, стил, комфорт.

Тези понятия стоплят сърцето на човека и той веднага си мисли за собствените четири стени, където може да създаде съвременно качество на живот в неговото съвършенство.

Високият потенциал от специалисти и квалифицирани работници с готовност са в помощ на клиентите при избора на даден продукт със съвет, техническа информация, конструктивни решения.

Кухни

Дългите часове, прекарани в кухнята, правят обзавеждането и най-важната част от един дом.

Стремежът ни в тази връзка е кухненското обзавеждане да е съчетание от красив дизайн, практичност и удобство при използването.

Примерни проекти за кухни „Англия“

Ние не създаваме просто мебели, а начин на живот в най-личното пространство – вашият дом!

Спални

С нашата изработка на мебели за спалнята гарантираме удобство, добра почивка и релакс, здрав и спокоен сън.

Офис обзавеждане

Подходящата работна среда е от ключово значение и с офис мебелите се стараем да оползотворим най-ефикасно вашето работно пространство и да създадем нужното удобство и среда, която да помогне за подобряване начина, по който правите бизнес.